Како се удати за странца

<бр/>

Могуће је упознати са странцем под различитим околностима. Наравно, девојке које често одлазе у иностранство или раде у међународним компанијама са честим путовањима у иностранству имају бољу шансу за срећан састанак. Међутим, они који не напуштају свој родни град имају прилику да пронађу страног младожења. Можете се упознати са страним кандидатом на специјализованим сајамским страницама или преко брачних агенција. Када одлучите оженити странца, освежите знање енглеског језика. Наравно, ако упознате шведицу, пола или Француза, касније ћете морати научити матерњи језик изабраног. Али у фази претреса, потребан је бар средњи ниво командовања међународног језика. Немојте очекивати да ћете моћи да разговарате с младићем помоћу израза лица и геста. Брак је озбиљан корак и избор партнера треба бити свестан

Након упознавања са одговарајућим кандидатом за мужеве, немојте журити у матичну службу. Упознајте изабрану особу боље. Позовите га да посјети и дефинитивно иде код њега на повратну посету. Сазнаћете где живи потенцијални муж, какви су његови стамбени и материјални услови. Поред тога, схватићете да ли можете да живите у некој другој земљи. Велика руска метропола значајно се разликује од удаљеног газдинства или малог града у планинама, али већина невеста то разуме само добивањем статуса жене.

Да ли сте схватили да сте створени једни за друге? Онда се спремите на вјенчање. Можете се удати у Русију и отићи у иностранство у оквиру програма спајања породице. Једноставнија опција је да добијете тромјесечну визу за младу жену и да се удате за место становања младожења. Ако сте изабрали овај метод, припремите све неопходне документе. Њихова тачна листа може се наћи на сајту амбасаде неке земље. Направите копије неопходних докумената и нотаризованих превода. У иностранству, ове бирократске суптилности ће бити скупље.

Након склапања брака, пријавите се за привремену боравишну дозволу. Обично се прва дозвола даје годину дана, а онда се мора продужити. После пет година можете добити дозволу за стални боравак, а касније се пријавити за држављанство.

Прва година у страној земљи може бити најтежа. Мораћете да се прилагодите непознатим условима, нечијем другом језику. Поред тога, имиграциони органи ће провјерити ваш брак због своје аутентичности. Припремите се за посете особља, интервјуе и провокативна питања. Морате доказати да ваш брак није фиктиван. Веома моћан аргумент је рођење заједничког детета. Међутим, чак и ако немате децу, не брините. Непостојање проблема са законом, полицијом и добрим односима са мужем је гаранција да ће ваш брак бити признат као законски.

Видео.

Оставите Коментар